|
ersinvurgun
|
 |
« : 22 Şubat 2010, 14:40:00 » |
|
Bu yıl geleneksel dede şenlikleri 6 Haziran 2010 pazar günü yapılacaktır.Tüm Seçköy'lüler ve Seçköy sevdalıları davetlidir.
|
|
|
|
|
|
.....::: vuRgun :::..... Sevda kuşun kanadında...
|
|
|
|
serdar
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2010, 16:38:24 » |
|
Teşekkürler. Dede Şenliklerine katılmayı çok arzu ediyorum. Köyümüzün kültürünü daha iyi tanımak ve sizlerle birlikte olmayı çok istiyorum. Ayın 13' ü veya 20' si gibi olsa daha iyi olurdu benim için ama program galiba böyle. Yine de elimden geldiği kadar gelmeye çalışacağım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2010, 16:50:23 Gönderen: serdar »
|
|
|
|
|
|
vurgun
|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2010, 17:06:27 » |
|
Bu sene farklı bişeyler düşünüyoz kardeşşş,bakalım.... 
|
|
|
|
|
|
.....::: vuRgun :::.....Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap lütfen forum kurallarını okuyun
|
|
|
|
ersinvurgun
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2010, 15:19:40 » |
|
Sonunda şenlik zamanı geldi.Yarın çadırlarımızı kurmaya gidiyoruz,akşam da çadırlarımızın olduğu yerde eğlence yapacağız.İnşallah yağmur yağmaz da güzel bir şenlik günü olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shair
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2010, 17:42:46 » |
|
Hava yağmurlu deniyor. Bakalım görelim...
|
|
|
|
|
|
Gözbebeklerimde binlerce seni buluyorum Göz görüpte gönül sevince her gece sana uyuyorum
|
|
|
|
serdar
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2010, 11:18:11 » |
|
Hadi bakalım. İnşallah yağmur yağmaz da güzel bir şenlik geçirirsiniz. Benim için de doyasıya eğlenin. Çok ama çok gelmeyi istemiştim maalesef nasip olmadı. Umarım başka şenliklerde görüşmek, tanışmak dileğiyle. Tüm Seçköy' lü hemşehrilerime Antalya' dan bol bol selamlar gönderir, saygı ve sevgilerimi sunarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vurgun
|
 |
« Yanıtla #6 : 09 Haziran 2010, 15:18:09 » |
|
Yağmurda yağdı güneşte açtı ama biz şenliğimizi yaptık yinede,gelen tüm Seçköy severlere teşekkürler.... 
|
|
|
|
|
|
.....::: vuRgun :::.....Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap lütfen forum kurallarını okuyun
|
|
|
|
ersinvurgun
|
 |
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2010, 00:47:14 » |
|
Çok güzel bir gündü.Yağmurdan korkan birçok kişi gelmekte tereddüt etti,fakat şenliğimiz harika geçti.Gelmeyenlerin kaybı büyük çünkü senede bir defa yapılan bir organizasyon.Bizim İstanbul'dan akrabalarımız geldi,İnternetten şenliği öğrenen Seçköy dostları vardı.Fotoğrafları hazırlıyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ersinvurgun
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Haziran 2010, 00:53:18 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ersinvurgun
|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Haziran 2010, 01:04:02 » |
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ersinvurgun
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Haziran 2010, 01:09:39 » |
|
Cumartesi günü çadırımızı kurduk,akşam çadırımıza giderek yağmur altında canlı müzik eşliğinde eğlendik. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vurgun
|
 |
« Yanıtla #11 : 10 Haziran 2010, 13:28:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ersinvurgun
|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Haziran 2010, 22:02:39 » |
|
Fotoğrafların tamamı ana sayfadaki üye özel menü içerisinde 2010 dede şenlikleri adlı bölümün içindedir.Ayrıca seçtiklerimi buraya da ekleyeceğim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ersinvurgun
|
 |
« Yanıtla #13 : 11 Haziran 2010, 22:05:12 » |
|
Fotoğrafları biz çektiğimiz için fotoğrafların içeriğinde genelde bizler varız.Sizlerin de çektiği fotoğrafları bekliyoruz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|